Itt a XXI. század elején jogosan tehető fel a kérdés mitől lesz egy lakás egy ház az otthonunk.

A Világegyetem részeként és egyben egészeként egyszeri és megismételhetetlen alkotások vagyunk. Adja magát a válasz, hogy egy kő és sárkupac akkor válik otthonná, ha részleteiben és egészében visszaadja a benne lakók lelkületét.

 

"Eszerint divat kizárva. A szomszéd másolása kizárva."

 

Ami marad a belső óhajtás a szépség egyéni leképezése, a ráhangolódás az együtt hullámzás.

A mai házak otthonok szinte elengedhetetlen része lett a garázs azzal együtt ahogy életünk szinte elengedhetetlen részévé vált az autó. Egy garázskapu a mérete miatt a homlokzat meghatározó része.

 

"Összhangban az épület arculatával a többi nyílászáróval kiemeli, hangsúlyossá teszi a látványt."

 

Arról már nem is beszélve, hogy hazaérkezéskor és otthonról való elmenéskor a kaput látjuk utoljára. A külső kertkapuk hagyományosan fából vagy kovácsoltvasból készülhetnek attól függően, hogy enged-e belátást a kertbe vagy sem.

A garázskapuk anyagukat tekintve többnyire a többi nyílászáróval vannak összhangban.

Hiszen azok megválasztásával a bentlakók építészeti, hangulati elvárása a meghatározó.

 

 

A modern szó nem feltétlenül azt jelenti, hogy mindennek fémből vagy műanyagból kell elkészülni

 

Lassacskán immár 30 éve lesz, hogy elkezdtük vállalkozásunkat garázskapuk, kertkapuk és kerítések gyártása, helyszíni szerelése és motorizálása témakörben. Ezt azóta is műveljük kisebb nagyobb megszakításokkal a hazai építőipar szárnyalása vagy éppen mélyrepülése függvényében.

Az évek múlásával a tapasztalatok is egyre gyűltek és szebbnél szebb kapuk készültek ki a kezeink közül.

Szinte kivétel nélkül mindegyik alkotásunk a ház dísze lett, és az azóta is ha a tulajdonosok figyeltek az időszakos karbantartások és felületkezelések elvégzésére.

Mostanában kellett rádöbbenünk, hogy akkor és azóta sem volt a hazai piacon olyan garázskapu cég aki ilyen színvonalú fa alapanyagú kaput készített mint mi. Az érdeklődők számára célszerű azt a tévhitet fellebbenteni, hogy jó minőségű fából ne lehetne a mai modern kornak megfelelő kaput készíteni.

Tény, hogy a súlyúk nehezebb mind a tejfölös pohár teteje szerű anyagból és purhabból készültek.

Aki tudja, hogy mi a különbség az anyag és a műanyag között, az azt is tudja, hogy a valódi anyagból készült dolgok nem terhelik feleslegesen a természeti környezetet. Dolgunk végezetével egyszerűen visszakerülnek a körforgásba annak rendje és módja szerint.

Összességében elmondható – ha már egyszer építkezünk – hogy adjuk meg a módját azon építészeti elemek megválasztásakor melyek méretük és elhelyezkedésük okán a hangulatot, szemet gyönyörködtető élmény válik a bentlakók számára.

Egy jól elkészített és karbantartott fa garázskapu az idő múlásával is gyönyörűséges dísze marad az otthonnak.

Ügyvezetők:

Czékmási Csaba

Czékmási Gergő

Megrendelés:

Czékmási Gergő

+36/30-213-3189

 

E-mail cím: egyedifakapu@gmail.com

Tel: 06305941405

Cím: 2225 Üllő Gyár u. 77.